«Όλα για τη Ζωή μας»: Τι θα δούμε το ΣΚ 17 & 18 Ιουνίου στο MEGA
Η εκπομπή αγγίζει θέματα που μας αφορούν όλους και κάνουν καλό στην υγεία μας.
Το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 08:50 στο MEGA, μπαίνουν στο επίκεντρο οι ουρολοιμώξεις, ένα πρόβλημα που απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες και όταν επιμένει, καταστρέφει πολλές πτυχές της καθημερινότητας.
Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» οι επιστήμονες μιλούν για όλες τις λανθασμένες αντιλήψεις που επικρατούν για τις ουρολοιμώξεις και εξηγούν γιατί τα αντιβιοτικά δεν είναι η μόνη λύση. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, που υποφέρει από ουρολοιμώξεις από την παιδική της ηλικία.
Στις υπόλοιπες ενότητες, ενημερωνόμαστε για την υποστήριξη και ενθάρρυνση των ανθρώπων με νευρολογικές διαταραχές και μαθαίνουμε τι περιλαμβάνει η αντηλιακή προστασία των μαλλιών.
Την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 08:50
H εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» είναι αφιερωμένη στη διαχείριση του διαζυγίου και σε όσα πρέπει να γνωρίζει το ζευγάρι πριν και μετά τη δύσκολη αυτή διαδικασία. Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ζευγαριών που παίρνουν τον δρόμο του χωρισμού έχει αυξηθεί. Συχνά τα παιδιά εργαλειοποιούνται και σε αυτό δεν βοηθά η κακή σχέση που κάποιες φορές έχουν οι δύο πρώην σύζυγοι για πολλά χρόνια μετά το διαζύγιο.
Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία μιλά για τη δική της δύσκολη εμπειρία διαζυγίου. Επίσης, η εκπομπή ασχολείται με τον διατροφικό πειρασμό του καλοκαιριού, το παγωτό. Παρακολουθούμε επίσης ένα βίντεο για τα προβλήματα του πέλματος που εμφανίζονται το καλοκαίρι και την αντιμετώπισή τους.
«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
- Καιρός: Εξαπλώνεται το κύμα ψύχους σε όλη τη χώρα – Χάρτες χιονόστρωσης και πολικές θερμοκρασίες
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Τι σημαίνει στην πράξη η συμφωνία Βρετανίας – Γαλλίας για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-127x85.jpg)








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [11.01 – 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-6-315x220.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του 2026 [Part I]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/pexels-designecologist-1627935-315x220.jpg)































![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442