Ο Μέισον Μάουντ έχει αποφασίσει να μη συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, θέλει παραχωρηθεί το καλοκαίρι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, αλλά η μεταγραφή μόνο εύκολη δεν θα είναι.
Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ από τις περίπου 96.000 ευρώ την εβδομάδα που κερδίζει τώρα, ο Μάουντ θέλει περισσότερα από 250 χιλιάδες ευρώ για το ίδιο διάστημα για να επεκτείνει το συμβόλαιό του για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η Τσέλσι δεν τού προσφέρει πάνω από 150 χιλιάδες.
Μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για οριστική ρήξη της διοίκησης με τον διεθνή άσο, τον οποίο κατηγορεί πως καθυστερεί τις συζητήσεις γιατί έχει το μυαλό του στη μεταγραφή και μάλιστα γίνεται λόγο για επαφές του μάνατζερ του με τη ομάδα του Μάντσεστερ.
Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Μάουντ και πρότειναν 40 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του, αλλά η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση και απαιτεί τουλάχιστον 60 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στη μετακίνηση του. Η Γιουνάιτεντ αναμένεται να επανέλθει με νέα πρόταση.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.