Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οκτώ οπαδοί στη φυλακή για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου του 2017

Οκτώ οπαδοί στη φυλακή για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου του 2017

Οκτώ οπαδοί οδηγήθηκαν στην φυλακή σύμφωνα με δημοσίευμα και εννέα αθωώθηκαν για τα αιματηρά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό το 2017!

Έξι χρόνια μετά τα αιματηρά επεισόδια στον τελικό της ντροπής στο Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, ολοκληρώθηκε χθες (15/06) η πολύκροτη δίκη με τους 36 κατηγορούμενους.

Η απόφαση που πάρθηκε από το δικαστήριο είναι πως οκτώ οδηγήθηκαν στη φυλακή και εννιά αθωώθηκαν, ενώ συνολικά 16 κρίθηκαν ένοχοι για βιαιοπραγία, που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή τρίτων. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι κρίθηκαν ένοχοι με μεταβολή κατηγορίας, που επέφερε μικρές ποινές.

Σύμφωνα με το «gegonota.news», όσοι δεν οδηγήθηκαν στη φυλακή για να εκτίσουν ποινές από ένα έτος έως 25 μήνες, τους επιβλήθηκαν ποινές από 12 έως 18 μήνες με τριετή αναστολή και πρόστιμα, που κυμαίνονται από 150 έως 3.500 ευρώ.

Η δίκη των κατηγορούμενων ολοκληρώθηκε μετά από έξι διακοπές και χθες ανακοινώθηκαν οι ποινές, στους πρωταγωνιστές των απίστευτων σκηνών βίας, που είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν οι 36 ήταν: Βιαιοπραγία με αφορμή αθλητική εκδήλωση, από δράστες που χρησιμοποίησαν μέσα, ικανά και πρόσφορα να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα τρίτων, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Η δικογραφία ήταν ογκωδέστατη και περιλάμβανε κατηγορούμενους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Ξάνθη, Βέροια, Γιαννιτσά και Βόλο.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024