Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα θα έχει να διαχειριστεί ο Χρήστος Σερέλης ενόψει της τέταρτης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των τελικών της Basket League.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ματέους Πονίτκα, ο οποίο είχε χτυπήσει στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του τρίτου αγώνα στο ΣΕΦ και δεν μπόρεσε να συνεχίσει να αγωνίζεται.
Έτσι λοιπόν ο Πολωνός φόργουορντ προτιμήθηκε να μείνει εκτός δράσης καθώς δεν είναι σε θέση ακόμα να βοηθήσει τους συμπαίκτες του και ο Χρήστος Σερέλης δεν επιθυμεί να τον ρίξει στη μάχη αφού δεν είναι 100% έτοιμος.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
LIVE: Ιταλία – Βόρεια Ιρλανδία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ιταλία – Βόρεια Ιρλανδία για τα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Με γκολ του Καντίογλου στο 53', η Τουρκία του Μοντέλα νίκησε 1-0 τη Ρουμανία στο γήπεδο της Μπεσίκτας κι έγινε η πρώτη ομάδα που περνάει στους τελικούς των ευρωπαϊκών πλέι οφ για πρόκριση στο Μουντιάλ
Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μονακό, για τη νίκη επί της Ντουμπάι, αλλά και για το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ θα είναι πιθανότατα κατάμεστο.