Η Έβερτον νίκησε με 1-0 την Μπόρνμουθ και έμεινε στην Premier League, αντίθετα με τις Λέστερ και Λιντς που αποχαιρέτησαν τη μεγάλη κατηγορία. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.
Στην τελευταία αγωνιστική της Premier League το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Σαουθάμπτον στην Championship και στο τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο παιζόταν ανάμεσα σε Αστον Βίλα και Τότεναμ.
Όλα τα υπόλοιπα είχαν κριθεί προ πολλού, με τη Μάντσεστερ Σίτι να κατακτά το πρωτάθλημα, τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ να συμπληρώνουν την τετράδα και τις Λίβερπουλ, Μπράιτον να παίρνουν το εισιτήριο για το Europa League.
Η μεγάλη κερδισμένη της τελευταίας στροφής ήταν αναμφίβολα η Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» νίκησαν με 1-0 την Μπόρνμουθ χάρη σε γκολ του Ντουκουρέ και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, σε αντίθεση με τις Λέστερ και Λιντς.
Η πρωταθλήτρια του 2016 μπορεί να επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ, ωστόσο δεν ήθελε νίκη των «ζαχαρωτών» κι έτσι επτά χρόνια μετά τις σπουδαιότερες μέρες της ιστορίας της, υποβιβάστηκε. Μαζί της και η Λιντς που ηττήθηκε με 1-4 από την Τότεναμ, η οποία έμεινε όμως εκτός Ευρώπης. Εκεί επέστρεψε μετά από 12 χρόνια η Άστον Βίλα που νίκησε με 2-1 την Μπράιτον και θα παίξει στο Conference League.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η νίκη της Μπρέντφορντ επί της πρωταθλήτριας Σίτι με 1-0, το χορταστικό 4-4 της Σαουθάμπτον με τη Λίβερπουλ και το 5-0 της Άρσεναλ επί της Γουλβς ενώ η Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Φούλαμ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.