Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 χρονών, που τραυματίστηκε από τον ίδιο του τον πατέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο 48χρονος πατέρας περίπου στις 10:30 το πρωί της Τρίτης, σε χωριό της Κισσάμου έκανε όπισθεν με το αγροτικό του όχημα και χωρίς να το αντιληφθεί τραυμάτισε σοβαρά το παιδί στο κεφάλι.
Αυτήν την ώρα οι γιατροί του Νοσοκομείου Χανίων καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν το κοριτσάκι στη ζωή, ενώ ο πατέρας αναμένεται να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις αρχές για τα περαιτέρω. Υπήρξε η αρχική σκέψη να μεταφερθεί στο Ηράκλειο αλλά τελικά δεν θα γίνει η μεταφορά και παραμένει στο νοσοκομείο των Χανίων σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας