Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πρωτοφανές ξέσπασμα για τον χωρισμό της από τον Σχίζα
«Κόλαφος» για το τέλος της σχέσης τους...
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Στον πολυσυζητημένο χωρισμό τους αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Σπανού και ήταν «χείμαρρος».
Η ίδια είπε, μεταξύ άλλων, πως το συγκεκριμένο ζευγάρι της φαινόταν πολύ αταίριαστο και σχολίασε τη στάση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στα social media.
«Τον Στάθη Σχίζα τον έχω συναναστραφεί ελάχιστα σε κάποιο event. Έχουμε ανταλλάξει κάποιες κουβέντες. Τον Στάθη μπορώ να πω ότι τον έχω καταλάβει λίγο καλύτερα. Ενώ συνήθως σε έναν χωρισμό πρέπει να λυπόμαστε γιατί πραγματικά οι χωρισμοί είναι κάτι πολύ δυσάρεστο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορώ να πω ότι μου συνέβη κάτι τέτοιο. Πάντα απορούσα πως αυτοί οι δυο άνθρωποι ήταν μαζί. Μου φαινόντουσαν εκ διαμέτρου αντίθετοι», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: « Η εικόνα που έχω για τον Στάθη, είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, ένα πολύ ηθικό παιδί, αξιοπρεπές, με λόγο. Αντίθετα, η κυρία Παναγιώταρου, χωρίς να τη γνωρίζω, από αυτά που βλέπω στα social media της και το πώς παρουσιάζεται, μου φαίνεται πολύ διαφορετική. Σίγουρα πολύ πιο εξωστρεφής, ας το αφήσω εκεί».
Στη συνέχεια, ανέφερε: «Όλο αυτό υποτίθεται ότι ήταν ένας πάρα πολύ μεγάλος έρωτας. Κατά τη διάρκεια αυτού του πολύ μεγάλου έρωτα, ο άνθρωπος αυτός απουσίασε σχεδόν έναν χρόνο. Χωρίσανε μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το καινούργιο της σπίτι ημίγυμνη. Τι να σχολιάσω ακριβώς. Τι θέλεις να σου πω; Τι δε καταλαβαίνουμε ακριβώς; Είναι ξεκάθαρο».
Δείτε το βίντεο
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442