Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Πόλη, με τη σειρά να μεταφέρεται ξανά στο ΣΕΦ.
Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν μέχρι και το τέλος, αλλά η Φενέρμπαχτσε έκανε δικό της το ροζ φύλλο του αγώνα, φέρνοντας τη σειρά στα ίσια.
Στο game 4 της Πόλης, οι παίκτες του Ολυμπιακού υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, ενώ σε ορισμένες φάσεις δεν είχαν και το καθαρό μυαλό.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της 4ης περιόδου και μετά από συνεχόμενα τρίποντα του Νάιτζελ Χέις, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου.
Ο Ελληνας τεχνικός ήταν πυρ και μανία με την εικόνα των παικτών του και σε ένα τάιμ άουτ τους τα… έχωσε.
«Γιατί; Γιατί παίζετε σαν γατιά τώρα; Παίξτε επιθετικά. Πάρτε την μπάλα από τα χέρια τους. Παίξτε με υπερηφάνεια, γ@μώτο. Πίστη, πίστη. Πάμε, πίστη», ανέφερε στο τρομερό του ξέσπασμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει του αγώνα με τη Βαλένθια και όσα είπε για την αυτοπεποίθηση που νιώθει πλέον, αλλά και την αγάπη του κόσμου.