Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέλλον και οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να τον κρατήσουν στο «Old Trafford».
Η παραμονή του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα 5,5 χρόνια θα είναι -καταπώς φαίνεται- το τελευταίο «δώρο» της οικογένειας Γκλέιζερ στους «κόκκινους διαβόλους».
Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας είναι πλέον στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του 18χρονου Αργεντινού, που θεωρείται το νέο next big thing του «Old Trafford» κι επί της ουσίας υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα που αφορούν τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του νεαρού επιθετικού, προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2028, πριν την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Γιουνάιτεντ.
Ο Γκαρνάτσο, που αποκτήθηκε τον Οκτώβριο του 2020 απ’ τη Ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης (έχει και ισπανικό διαβατήριο) και δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2024, θα δεχθεί σημαντική αύξηση στις αποδοχές του.
Την εφετινή σεζόν ο Έρικ Τεν Χαγκ τον έχει βάλει πλέον πολύ ενεργά στο rotation της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον νεαρό άσο να μετράει μέχρι στιγμής 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 3 γκολ και 5 ασίστ.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το Defensa Central, ο Πέρεθ έχει μόνο έναν άνθρωπο στο μυαλό του για να λύσει την συνεχιζόμενη κρίση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζινεντίν Ζιντάν
Ρεπορτάζ από τη Σερβία αναφέρει πως ο Ταϊρίκ Τζόουνς έχει έρθει σε συμφωνία στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι έχουν στείλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα στον Αμερικανό.