Απόψε στις 21:00, η δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» έρχεται με ένα συνταρρακτικό επεισόδιο.
Η είδηση ότι ο Κίμωνας είναι εγκεφαλικά νεκρός συγκλονίζει την οικογένεια. Σε μια στιγμή αδυναμίας, μέσα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Δημοσθένης ζητά συγγνώμη από τον γιο του και η Ασπασία απορεί με την κίνησή του. Ο Κουράκος ερευνά το όπλο της απόπειρας και ανακαλύπτει ότι έχει αποκτηθεί παράνομα.
Φίλοι και συγγενείς συμπαραστέκονται στην οικογένεια, με τη Δήμητρα να μη λείπει λεπτό από το νοσοκομείο. Η Ασπασία αποφασίζει να σπάσει τον πάγο και την πλησιάζει πρώτη, δίνοντάς της την άδεια να δει τον Κίμωνα. Παράλληλα, ο γιατρός προτείνει στην οικογένεια να δωρίσουν τα όργανά του.
Ο Δημοσθένης είναι αρνητικός, αλλά η Ασπασία θα πάρει την τελική απόφαση, θεωρώντας πως αυτό είναι κάτι που θα ήθελε ο γιος της. Ο Δημοσθένης, η Ασπασία, η Ειρήνη και η Δήμητρα μαζεύονται στην εντατική με σκοπό να αποχαιρετίσουν τον Κίμωνα.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας