Survivor: Ήταν στο αεροδρόμιο με λαχανί φούτερ αλλά… δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς
Δείτε ποιος ήταν...
Αναχώρησαν οι παίκτες του Survivor για τον Άγιο Δομίνικο με τους δημοσιογράφους να κάνουν ό,τι μπορούν για να τους αποσπάσουν μία δήλωση.
Κι ενώ… οι περισσότεροι ήταν χαμογελαστοί κι ευδιάθετοι στην κάμερα (βέβαια δεν έλειψαν και τα νεύρα), υπήρχε ένας παίκτης που δεν φάνηκε καν σύμφωνα και με όσα αναφέρθηκαν στο Πρωινό μας.
Αυτός ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος φορούσε ένα λαχανί φούτερ κι ήταν με κουκούλα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τον εντοπίσει κανείς εύκολα.
O παρουσιαστής επέλεξε να κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ και να μην αναφέρει τίποτα στις κάμερες.
Δείτε το ρεπορτάζ
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης, κατέφθασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός, ώστε να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο. Εκεί τους περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι και κάμερες για να αποσπάσουν μία δήλωση.
Οι παίκτες, έχοντας εντολή από την παραγωγή να μη μιλήσουν, απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, ωστόσο κάποιοι… εμφανίστηκαν αρκετά εκνευρισμένοι!
Οι παίκτες κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη και εμφανίστηκαν όλοι στο αεροδρόμιο casual ντυμένοι και με αθλητικά.
H… πικάντικη αποκάλυψη
Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, παίχτης από την πρώτη 6άδα των ανδρών συμμετεχόντων, κάλεσε την παραγωγή του Survivor για να… επιβεβαιωθεί ότι δε θα βρίσκεται σε διπλανή θέση στο αεροπλάνο, με παίχτη από τη δεύτερη 6άδα.
Αυτή τη στιγμή, οι πιο δυνατοί παίκτες των προηγούμενων κύκλων, κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο που θα τους ρίξει στην πιο σκληρή μάχη όχι μόνο για το φαγητό και τη νίκη αλλά την επικράτηση του πιο δυνατού στις αντιξοότητες του φυσικού περιβάλλοντος και της συμβίωσης με δυναμικούς χαρακτήρες.
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
- Κληρονομιά: Πώς μοιράζεται όταν δεν υπάρχει διαθήκη
- Τα αρχεία Έπσταϊν και η «λάσπη» πίσω από την καλογυαλισμένη βιτρίνα της τέχνης
- Το στρες στη δουλειά «σκοτώνει» το σεξ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)





























































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442