Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει δεχτεί πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλη θεατρική σκηνή

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει δεχτεί πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλη θεατρική σκηνή

Όλο το ρεπορτάζ

Μπορεί να μην τον δούμε στο «Survivor All Star», όμως όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως «Ντάνος», θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση.

Πρόκειται για μια πληροφορία που μεταδόθηκε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αφορά τον πρώην νικητή του Survivor.

Ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor All Star», θα συνεχίσει στα βήματά του στην υποκριτική και αυτή τη φορά στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, ο «Ντάνος» φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε παράσταση κεντρικής θεατρικής σκηνής, η οποία βρίσκεται κοντά στην Ιερά Οδό και τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να ανεβάζει κωμωδίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, εάν ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δεχτεί να συμμετάσχει στην εν λόγω παράσταση, το θεατρικό έργο δεν θα «ανέβει» στη σκηνή.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συμμετάσχει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ» και στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή, «Χαλβάη 5-0».

«Το θέατρο δεν θα με ενδιέφερε»

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από 10 περίπου μήνες, ο Ντάνος είχε πει πως «το θέατρο δεν θα με ενδιέφερε».

«Το θέατρο δε θα με ενδιέφερε, αλλά σίγουρα το κομμάτι των σίριαλ μια και έχω εμπλακεί αρκετά σε σχέση με τα άλλα. Το εξωτερικό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πας στο Hollywood, όπως ειπώθηκε κάποια στιγμή. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό. Υπήρχε ένα σενάριο που εξέταζε ένας σταθμός το οποίο είναι για πλατφόρμα αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο και δεν έχει να κάνει με το Hollywood για όσους είπαν γι’ αυτό» είχε πει.

«Εμένα μού δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε σίριαλ μέσα από μια επιτυχία που είχα σε ένα παιχνίδι. Αν υπήρχε η προϋπόθεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για να συμμετάσχω σε σίριαλ, είναι βέβαιο ότι θα φρόντιζα να την βγάλω» συμπλήρωσε.

Ενώ σε άλλη συνέντευξη του 2019 είχε δηλώσει «το να εμπλακώ στο θέατρο είναι μεγάλη απόφαση».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024