Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει για το Survivor All Star - Θα συμμετέχει τελικά;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει για το Survivor All Star – Θα συμμετέχει τελικά;

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ ο μεγάλος νικητής του 2017 απαντά αν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο

Είναι επίσημο! Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.

Οι καλύτεροι των καλύτερων ετοιμάζουν αυτές τις μέρες τις βαλίτσες τους και ετοιμάζονται να αναχωρίσουν για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Η ανυπομονησία έχει χτυπήσει κόκκινο και όλοι αναρωτιούνται ποιοι θα κάνουν come back στις παραλίες της Καραϊβικής. Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και στα πλάνα που προβάλλονται ξεχωρίζει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η συμμετοχή του οποίου έχει εξελιχθεί σε… θρίλερ.

«Ο Ντάνος δεν πάει στο Survivor γιατί από καπετάνιος θα γίνει… λούτσος» 

Ο Ντάνος που στην επαναφορά του παιχνιδιού στις οθόνες μας το 2017 έκανε θραύση και πήρε την πρώτη θέση, είναι περιζήτητος και δεδομένα η Acun Media θα τον ήθελε στο παιχνίδι. Ο ίδιος ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιστρέψει στο παιχνίδι.

«Ένα τρέιλερ από ένα παιχνίδι στο οποίο συμμετείχα προφανώς μπορεί να με έχει μέσα αλλά όλα αυτά έτσι όπως προβάλλονται και στο τρέιλερ με κάνουν να φαίνομαι ότι θα συμμετέχω στο Survivor All Star ως παίκτης. Εμένα όταν μου προτάθηκε πριν από δύο μήνες να μπω ως παίκτης ήταν ξεκάθαρο το «όχι» μου. Από εκεί και πέρα, τελευταία βλέπω ότι πέρασα μέχρι και από εξετάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα και δεν θα συμμετέχω στο Survivor. Δεν γίνεται και δεν θέλω, για μένα αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους πάνε και στην παραγωγή. Δεν θέλω να αφήνουν να εννοηθεί ότι θα πάω».

«Αφήνω ένα παραθυράκι για τον Ντάνο»

Πάντως, ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός,  βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και, μεταξύ άλλων, τόνισε πως αφήνει ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor All Star.

«Δεν ξέρω αν θα είναι ο Ντάνος, αφήνω ένα ανοιχτό παραθυράκι. Ίσως να έχει γίνει κάποια συζήτηση που δεν έχει φτάσει στα αυτιά μας. Καλό είναι να προστατεύονται και κάποιες πληροφορίες. Από εκεί και πέρα κατανοώ τα θέματα που έχει ο κάθε υποψήφιος. Π.χ. μπορεί να έχει κάποιο οικογενειακό θέμα. Από ότι είχα ακούσει ο Ντάνος είχε κάποια προγραμματισμένα γυρίσματα, οπότε δεν μπορούσε να φύγει και να επιστρέψει μετά. Θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους. Νομίζω πως τον Ντάνο τον κρατάνε πίσω οι προσωπικές του υποχρεώσεις», είπε.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024