Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος: Χώρισαν ξανά λίγο πριν φύγει για το Survivor All Star

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Χώρισαν ξανά λίγο πριν φύγει για το Survivor All Star

Τι λέει το ρεπορτάζ;

Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τη σχέση τους, καθώς έχουν περάσει από 40 κύματα.

Το ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια πότε είναι μαζί και πότε χωρίζει. Πάντα όμως βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνά τα προβλήματα και να ζει τον έρωτά του.

Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο, θέλουν την αθλήτρια του στίβου και τον επιχειρηματία να έχουν τραβήξει ξανά χωριστούς δρόμους.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός να τους απαθανάτισε σε μια από τις βραδινές εξόδους τους να ανταλλάσσουν φιλιά, όμως φαίνεται, πως ήρθε ξανά η ρήξη στη σχέση τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» και του Νίκου Γεωργιάδη, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είναι πλέον μαζί.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στον Παναμά, μια μέρα πριν όμως, το εισιτήριο ακυρώθηκε και η Κατερίνα Δαλάκα δεν ταξίδεψε με τον αγαπημένο της, με τον δημοσιογράφο να τονίζει πως ο επιχειρηματίας έχει δείξει ανοιχτά την αρνητική άποψή του σχετικά με τη συμμετοχή της συντρόφου του στο All Star Survivor.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Δαλάκα εμφανίζεται στο τρέιλερ του ΣΚΑΪ για το Survivor. Η αθλήτρια ήταν άλλωστε η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης το 2019 και δεν θα μπορούσε να λείψει από τον νέο κύκλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η τελευταία τους κοινή έξοδος

Το ζευγάρι πριν λίγες ημέρες απαθανατίστηκε να διασκεδάζει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά στιγμιότυπα.

Για την εμφάνισή της η αθλήτρια και πρώην νικήτρια του Survivor επέλεξε ένα μαύρο μίντι φόρεμα σε εφαρμοστή γραμμή. Το συνδύασε με σακάκι και ένα μεταξωτό μαντίλι σε σκούρους τόνους που τύλιξε γύρω από τον λαιμό της.

Οι δυο τους τον Αύγουστο γιόρτασαν παρέα τα 30α γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα, με μία απόδραση στην Αίγινα, με το πολυτελές σκάφος του επιχειρηματία. Τα στιγμιότυπα που έκαναν την εμφάνισή τους στο Instagram διαδέχτηκαν το ένα το άλλο και επιβεβαίωσαν την επανασύνδεσή τους, η οποία δεν κράτησε παρά λίγους μήνες..

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024