Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Ντάνος δεν πάει στο Survivor γιατί από καπετάνιος θα γίνει... λούτσος»

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Ντάνος δεν πάει στο Survivor γιατί από καπετάνιος θα γίνει… λούτσος»

Απίστευτες ατάκες από τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της παραγωγής του Survivor All Star. Η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης με τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από τον Άγιο Δομίνικο έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο και όλοι ανυπομονούν.

Τα ραντεβού των πρώην survivors με την Acun Medya είναι συνεχόμενα ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ήδη έχουν πέσει και οι πρώτες υπογραφές.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «OPEN Weekend» και αναφέρθηκε αρχικά, στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει ο ίδιος στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως θα απουσιάζει.

«Θα του είναι πολύ δύσκολο κι αν…»

«Θα ήθελα να πάω. Είναι πολλά τα λεφτά, αυτή θα είναι η προίκα των παιδιών μου. Όλοι οι παίκτες από όλα τα Survivor έχουν κάνει ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον «Ντάνο» και δήλωσε πως ο ίδιος θεωρεί ότι θα βρίσκεται στο παιχνίδι, παρά τα όσα λέει.

«Εγώ πιστεύω ότι ο Ντάνος θα είναι μέσα είτε σαν coach, είτε σαν βοηθητικός παρουσιαστής. Δεν μπορεί να μην είναι μέσα», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: «Μα δεν καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι ο κόσμος θέλει να τον δει στο Survivor; Αλλά αυτός δεν θέλει να πάει, γιατί θα είναι εκεί ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Σοϊλέδης. Είναι πολύ δυνατοί παίκτες. Άντε να μπορέσει να τους ανταγωνιστεί ο Ντάνος. Θα του είναι πολύ δύσκολο κι αν αρχίσει να χάνει, φαντάσου από καπετάνιος να φανείς… λούτσος. Μπορεί πχ να συγκριθεί ο Πηλίδης με τον Ντάνο; Είναι ο πιο δυνατός».

Τέλος, μίλησε και για τον Σάκη Κατσούλη και την «κόντρα» του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Κανονικά, θα έπρεπε να τον γνωρίζει ο Ντάνος τον Σάκη, αλλά είναι λογικό αφού δεν θέλει να πάει και να αγωνιστεί. Γιατί να μελετήσει τους αντιπάλους του; Δεν χρειάζεται. Έχει δηλώσει ο ίδιος πως δεν θα πάει και δεν τον ενδιαφέρει, αλλά με αυτό δείχνεις ότι δεν το έχεις παρακολουθήσει, ένα παιχνίδι, το οποίο σε έχει αναδείξει. Του χρωστάς ρε γαμ***. Να πεις δεν τον ξέρω, άρα δεν το βλέπω; Μετά το All Star, αν δεν μπει, τον ξεχνάμε», σημείωσε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024