Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Νέα ονόματα - έκπληξη πέρασαν από εργομετρικά τεστ

Survivor All Star: Νέα ονόματα – έκπληξη πέρασαν από εργομετρικά τεστ

Ποιοι είναι;

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Survivor All Star. Το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2023 και σταδιακά αποκαλύπτονται τα ονόματα που πρόκειται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Το πρωί της Παρασκευής (16/12) το «Πρωινό μας» αποκάλυψε ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν ήδη υπογράψει τα επίσημα συμβόλαιά τους, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα γυριστούν και τα τρέιλερ των συμμετεχόντων.

Η παραγωγή ωστόσο θέλει να δημιουργήσει δύο δυνατές ομάδες που θα μείνουν στην ιστορία. Έτσι τις τελευταίες ώρες πέρασαν από εργομετρικά τεστ τρία πρόσωπα που δεν έχουν ακουστεί ξανά.

Ο λόγος για την Τζο Μαριδάκη και τη Στέλλα Ανδρεάδου, οι οποίες συμμετείχαν στον περσινό κύκλο, αλλά και τον Νικόλα Αγόρου, που είχε πάρει μέρος στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού. Σημειώνεται, ότι μέχρι στιγμής τα ονόματα αυτά δεν είχαν ακουστεί.

Δείτε το ρεπορτάζ

Το spoiler του Γιώργου Λιανού

Τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Λιανός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», όπου και τόνισε πως «θα είναι το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου».

«Κάνουμε εργομετρικά τεστ για να δούμε ότι είμαστε αρχικά όλοι καλά, αλλά και την κατάσταση των παικτών. Οι παίκτες είναι παραπάνω από τον αριθμό που θέλαμε. Δεν έχει κοπεί κανένας παίκτης γιατί είναι όλοι σε καλή φυσική κατάσταση. Για να ξεκινήσει το παιχνίδι χρειάζονται 24 παίκτες και για να ολοκληρωθεί παραπάνω. Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε τα εισιτήριά μας για να αναχωρήσουμε. Εύχομαι να κάνουμε γιορτές εδώ» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι: «Εύχομαι ο Τριαντάφυλλος να είναι μέσα γιατί έχει γράψει αρκετά στο Survivor. Πιστεύω ότι το All Star θα είναι το κλείσιμο ενός κύκλου. Πιστεύω θα έχουμε αρκετές ανατροπές και θα δούμε παίκτες που δεν τους έχουμε στο μυαλό μας. Δεν θέλω να είμαι κοντά στους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω και παρέα. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με τον Ντάνο. Το θέμα του έχει απομακρυνθεί λίγο. Το καινούργιο κράμα που θα δημιουργηθεί με τους χαρακτήρες θα είναι εκρηκτικό».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024