Μία ακόμα τραγωδία γράφτηκε στους δρόμους της Κρήτης μετά από τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν δικυκλιστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν ο 31χρονος άνδρας κινούνταν με το μηχανάκι του στην οδό Ελευθερίας στο Πασακάκι Χανίων.
Ο άτυχος οδηγός, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο μοτοσυκλέτας του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με τον 31χρονο να «σφηνώνεται» κάτω από το ΙΧ.
Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τις αρχές ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της πυροσβεστικής.
Πυροσβέστες στο σημείο
Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ. Οι διασώστες διαπίστωσαν πως ο 31χρονος δεν είχε σφυγμό και επιχείρησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλώς τον θάνατό του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.