Επικό: Ο Αντριάνο χάθηκε για να δει Βραζιλία και… χώρισε μετά από 24 μέρες γάμου
Ο Αντριάνο εξαφανίστηκε για δύο μέρες για να δει την Βραζιλία, η συζυγός του έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα… το ζευγάρι να χωρίσει μετά από 24 μέρες γάμου.
Άδοξο τέλος φαίνεται πως είχε ο γάμος του Αντριάνο με την Μικαέλα Μεσκίτα μετά από 24 μέρες γάμου
Ο λόγος; Το Μουντιάλ στο Κατάρ και η εθνική Βραζιλίας.
Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Αντριάνο εξαφανίστηκε για δύο μέρες καθώς ταξίδεψε στο Vila Cruzeiro για να παρακολουθήσει με φίλους του την εθνική ομάδα της χώρας του, την οποία έχει δοξάσει στο παρελθόν, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Συγκεκριμένα την αναμέτρηση της «Σελεσάο» με την Ελβετία.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζήτησαν να συνεχιστεί το βίντεο και ο Λανουά απάντησε ότι θα το συζητήσει με τους συνεργάτες του. Απίθανες δικαιολογίες ΕΠΟ, ΚΕΔ για την κακή εικόνα της διαιτησίας
Ο πρώην συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Χοσέπ Ισκιέρδο εξαπέλυσε επίθεση κατά της Παρτιζάν, τονίζοντας πως ξαφνικά οι ασπρόμαυροι βρήκαν χρήματα για να αποκτήσουν έναν παίκτη όπως ο Κάμερον Πέιν.