Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τέλος το Μουντιάλ για τον Ντιλέινι

Τέλος το Μουντιάλ για τον Ντιλέινι

Μεγάλη απώλεια για τη Δανία που χάνει για το υπόλοιπο του Μουντιάλ τον Τόμας Ντιλέινι που τραυματίστηκε στο γόνατο.

Ο αμυντικός μέσος της Δανίας, Τόμας Ντιλέινι τέθηκε νοκ-άουτ απ’ τη συνέχεια του Μουντιάλ του Κατάρ λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο 31χρονος αμυντικός χαφ της Σεβίλλης τραυματίστηκε στον αγώνα της πρεμιέρας των Δανών κόντρα στην Τυνησία για τον 4ο όμιλο (0-0) κι όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Κάσπερ Χιούλμαντ θα μείνει εκτός δράσης για 4 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Στη Γιουβέντους ο Τσιμίκας; Φήμες για μεγάλη τράμπα

«Θα τον χάσουμε και θα μας λείψει πολύ, τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι κι έχουμε μία δυνατή ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια του Μουντιάλ» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας. Οι Δανοί θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (26/11) την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία στη 2η αγωνιστική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο