Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Νικηφόρα επέστρεψε στο πρωτάθλημα, μετά τη σπουδαία νίκη (9-7) επί της Προ Ρέκο στο Παπαστράτειο, στην πρεμιέρα του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών τουΟλυμπιακού.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν με 19-10 του Πανιώνιου στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 8η αγωνιστική της Α1. Κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Θρύλος κυριάρχησε στο Παπαστράτειο, ήταν καταφανέστατα ανώτερος και με πρώτο σκόρερ τον Γενηδουνιά, με τέσσερα γκολ (τρία ο Φουντούλης, τρία ο Μουρίκης), πανηγύρισε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, διευρύνοντας το σερί του στο «οκτώ στα οκτώ».
Πιο αναλυτικά, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 11-2 των φιλοξενούμενων στη δεύτερη περίοδο, έπειτα έφτασαν το σκορ στο +10 (13-3), διαφορά που κράτησαν στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο (16-6, 17-7, 18-8, 19-9), επικρατώντας τελικά με 19-10 στον Πειραιά, στην όγδοη αναμέτρηση τους στη φετινή Α1.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Πάλεψε, έχασε ευκαιρίες, όμως λύγισε στο 63’ ο ΠΑΟΚ, καθώς είναι το λεπτό που σκόραρε η Θέλτα και οι Θεσσαλονικείς αποκλείστηκαν από τους «16» του Europa League