Ο Παναθηναϊκός πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για την επόμενη φάση του Challenge Cup καθώς είχε την ουσία κόντρα στην Οντολένα στην Τσεχία, επικράτησε με 3-1 και θα αντιμετωπίσει τη νορβηγική Μπέργκεν.
Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην Τσεχία, νίκησε όμως την Οντολέντα Βόντα για δεύτερη φορά, απόψε στην έδρα της με 3-1 σετ (15-25, 25-21, 25-21, 25-19) και προκρίθηκε στους «16» του Challenge Cup Ανδρών, όπου θα παίξει με τη νορβηγική Μπέργκεν για την είσοδο στα προημιτελικά. Οι «πράσινοι» δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά, έχασαν το πρώτο σετ με «κάτω τα χέρια», αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική.
Η ομάδα του Δημήτρη Ανδριόπουλου βελτίωσε πολύ το σερβίς της, πίεση την αντίπαλη υποδοχή και ανέβασε θεαματικά το μπλοκ της και είχε ήδη φτάσει στην πρόκριση μετά το 2-1, αφού χρειαζόταν μόνο δύο σετ μετά το 3-0 στον Άγιο Θωμά. Οι πόντοι της Οντολένα προήλθαν από 7 άσσους, 51 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 24 λάθη αντιπάλων και του Παναθηναϊκού προήλθαν από 6 άσσους, 48 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 28 λάθη αντιπάλων.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας
Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει στρατηγικά σχεδιάζοντας τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, την επέκταση του γηπέδου στις 8.000 θέσεις και μια σύγχρονη αθλητική πόλη