Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δηλαδή δεν… τρέχει τίποτα που ο Γιώργος Σαββίδης αποχώρησε από το Δ.Σ του ΠΑΟΚ;

Δηλαδή δεν… τρέχει τίποτα που ο Γιώργος Σαββίδης αποχώρησε από το Δ.Σ του ΠΑΟΚ;

Ο Γιώργος Σαββίδης και η σημερινή ιστορία στον Δικέφαλο που θυμίζει το… παλιό ανέκδοτο.

Την… έκανε λέει ο Γιώργος Σαββίδης από το Δ.Σ του ΠΑΟΚ για «προσωπικούς και τεχνικούς λόγους». Και ειλικρινά θυμήθηκα εκείνο το κλασικό σύντομο ανεκδοτάκι που απορεί γιατί η βόμβα σφυρίζει όταν πέφτει; Μα, φυσικά γιατί κάνει την αδιάφορη.

Εννοείτε ότι δεν άνοιξε «ρουθούνι» στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Και δεν βρέθηκε και κάποιος έγκυρος αρθρογράφος από εκείνους τους αποκαλυπτικούς να μας ενημερώσει; Ποιοι «προσωπικοί» και «τεχνικοί» λόγοι μπορεί να απομακρύνουν τον γιο του μεγαλομετόχου από την ιδιοκτησία του;

Σκεφτείτε αλήθεια να είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο αλλού, πχ στον Ολυμπιακό τι θα διαβάζαμε από τους ιππότες της αλήθειας: «Εγκατάλειψη», «Λευκή πετσέτα», «Κοροϊδία» κλπ. Αλλά όλο αυτό είναι απλά σα να λες ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή. Ξέρει ο καθένας πια το παιχνίδι και τους όρους που διεξάγεται. Ξέρει και το «σύστημα» από νεροπίστολα που κάνουν… καριέρα με τρεις διαφορετικές τσέπες στο όνομα του «αντί-Ολυμπιακού» κινήματος.

Δεν ασχολούμαι μαζί τους. Επιστρέφω στον Γιώργο. Και την παράξενη απόφαση του. Γιατί αποχώρησε από το Δ.Σ., Και κυρίως, γιατί τώρα;

Σάμπως είναι «δουλειά» η παρουσία σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο; Συνεδριάζει τέσσερις φορές την εβδομάδα και απαιτεί παρουσία; «Θεσμικό» είναι το θέμα. Μια επιπλέον απόδειξη του ενδιαφέροντος της οικογένειας Σαββίδη για τον Δικέφαλο του Βορρά, ειδικά σε ένα διάστημα που ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης είναι «άφαντος» από τη… δημόσια θέα.

Δεν ειρωνεύομαι, ούτε παριστάνω τον έξυπνο σε κάτι που δεν γνωρίζω. Αναρωτιέμαι όμως: Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν τρελός και παλαβός με τον ΠΑΟΚ. Η «δράση» του όλα αυτά τα χρόνια συγκεντρώνει υλικό για εγκυκλοπαίδεια.

Πως λοιπόν αυτός ο άνθρωπος αφήνει άδεια την καρέκλα του; Και μην ακούω ανοησίες περί αντικατάστασης από τον «να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και να καθαρίζω ως και τις τουαλέτες» Άγγελο Αναστασιάδη (σε ρόλο αντιπροέδρου Β΄ ως υπεύθυνος για το project manager του νέου προπονητικού κέντρου).

Σαββίδης είναι το όνομα εγγυητική-επιστολή πως όλα είναι καλά στον Δικέφαλο του Βορρά. Η αποχώρηση του Γιώργου σε κάθε κανονικό άνθρωπο προκαλεί εύλογες απορίες. Ειδικά αν προσπαθήσει να ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ. Μήπως αυτή η αποχώρηση δείχνει το μέλλον; Θα έπρεπε ο οργανισμός ΠΑΟΚ να είναι σίγουρα πιο «κατατοπιστικός». Για να γνωρίζει και το κοινό της ομάδας τι ακριβώς συμβαίνει.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024