Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από την παρουσία του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και εξήγησε τον λόγο που εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους.
«Βλέπετε έναν άνθρωπο που με κάποιο σχετικό κόπο ανεβαίνει τις σκάλες. Δε προλαβαίνω να ανέβω και βλέπω κάτω στα πόδια μου 75 καλώδια από τα μικρόφωνα. Παραπάτησα και ήμουν έτοιμος να τσουρομαδηθώ. Τώρα αυτό είναι ωραίο; Για να σου πω τι θα πω στη δίκη; Είσαι σοβαρός; Θα σου πω τι θα πω στη δίκη; Συγκεντρωθείτε. Ναι, να βγάλεις μια είδηση αλλά όχι αν με ρίξεις κάτω. Παιδιά εσείς με εκνευρίσατε. Πάρτε το μέρος της ευθύνης που σας αναλογεί», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Είναι δυσάρεστο όταν ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις ζήσεις πράγματα μέσα στη δουλειά, βρίσκεται στο εδώλιο και εσύ πρέπει να μαρτυρήσεις κάποια πράγματα γι’ αυτόν… Ο Πέτρος ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός για μένα στη δουλειά και ήταν αγαπητός και για πολλά ζητήματα αλλά για κανένα από όσα κατηγορείται».
Επίσης, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη παρεξήγησή του με την Ιωάννα Μαλέσκου και το «κούκλα» μου που της είχε πει on air: «Στη δική μου εποχή είχαμε έναν τρόπο να συμπεριφερόμαστε στις γυναίκες που περιείχε πολλά κοσμητικά επίθετα. Όταν λέγαμε μια γυναίκα “κούκλα μου”, το λέγαμε γιατί τη βλέπαμε σαν κούκλα και δεν εννοούσαμε κάτω από αυτό τίποτα άλλο. Ακούω κάτι λέξεις που ηχούν στα αυτιά μου περίεργα…».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας