Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 20-5: Οι ερυθρόλευκοι «βύθισαν» τους «πράσινους»
Ο Ολυμπιακός «ισοπέδωσε» τον Παναθηναϊκό με 20-5 στο Παπαστράτειο και χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, έκανε το 4Χ4 στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης απέναντι τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 20-5 του αιωνίου αντιπάλου στο Παπαστράτειο, για να κάνει το 4Χ4 στο φετινό πρωτάθλημα. Πρώτη ήττα για το «τριφύλλι» που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό του.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση και το επιβεβαίωσαν από την αρχή του αγώνα σκοράροντας το πρώτο γκολ, 6 μόλις δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σπριντ με τον Δερβίση. Οι Γενηδουνιάς, Δερβίσης και Κολόμβος έδωσαν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, με τον Ολυμπιακό να έχει 1/3 στον παραπάνω και τον Παναθηναϊκό 0/1.
Ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να βγάλει κάποιες καλές άμυνες στην εξέλιξη του πρώτου μέρους, δεν μπορούσε ωστόσο να γίνει σε καμία περίπτωση απειλητικός απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδος.
Οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά με τον Βάμος για το 5-0, μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ για τους πράσινους από τον Δερμιτζάκη με ωραίο σουτ. Ξανά όμως με ένα σερί 4-0 ο Ολυμπιακός έκλεισε το ημίχρονο στο +8 (9-1).
Στο τρίτο οκτάλεπτο η εικόνα δεν ήταν ιδιαίτερα διαφορετική και με τον Φουντούλη να σκοράρει δύο φορές και τους Κολόμβο και Μουρίκη από μία, η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς εκτόξευσε τη διαφορά στα 12 γκολ.
Το τελευταίο οκτάλεπτο είχε αρκετά καλό ρυθμό, ο κόουτς του Ολυμπιακού πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και οι «πράσινοι» κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα γκολ, με τον Τόττη να σκοράρει δις. Ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο επιθετικά και έφτασε τη διαφορά στα 15 γκολ και το σκορ στο τελικό 20-5.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Αρμάνι Μιλάνο έκλεισε τον Ντέβον Χολ με ένα «χρυσό» τριετές deal και πάει για τον μεγάλο στόχο της στο «4» που δεν είναι άλλος από τον Άλεκ Πίτερς – Τι ισχύει με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού…
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν και το πρώτο με την Μπέτις – Οι παραβάσεις και τα ποσά που θα παρακρατηθούν