Ο Ενές Καντέρ δεν κρύβει ότι θέλει να παίξει μια μέρα μπάσκετ με την φανέλα του Παναθηναϊκού και με ανάρτησή σου έβαλε ξανά φωτιά στα δημοσιεύματα.
Ο Τούρκος ακτιβιστής φωτογραφήθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και έγραψε: «Κάποια μέρα…», κάνοντας tag την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Η Πράσινη ΚΑΕ δεν έχασε την ευκαιρία να του απαντήσει και έτσι με μήνυμα ότι «Είσαι ένας από εμάς» έδειξε την αγάπη της στον πρώην παίκτη του ΝΒΑ.
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Καντέρ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι ώστε κάποια στιγμή να αγωνιστεί με την φανέλα του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.