Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωνικός – Παναθηναϊκός 62-86: «Περίπατος» για τους πράσινους στη Νίκαια

Ιωνικός – Παναθηναϊκός 62-86: «Περίπατος» για τους πράσινους στη Νίκαια

Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον Ιωνικό επικρατώντας με σκορ 86-62.

Ένα άνετο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός στη Νίκαια, επικρατώντας του Ιωνικού με σκορ 86-62, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Οι Πράσινοι αν και δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στους ψηλούς, αλλά και την αστοχία των γηπεδούχων, φτάνοντας σε ένα εύκολο διπλό που τους δίνει ώθηση ενόψει της συνέχειας. Στα σημαντικά η επιστροφή του Νέιτ Γουόλτερς που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν ο Αρτούρας Γκουντάιτις με 13 πόντους, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσαν οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Γιώργος Παπαγιάννης με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν συγκλονιστικός παρά τα 38 του χρόνια πετυχαίνοντας 20 πόντους, ενώ 15 είχε ο Νίκος Αρσενόπουλος.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και άστοχες, με αποτέλεσμα το σκορ να είναι ιδιαίτερα χαμηλό και συνεπώς το θέαμα κακό. Η αστοχία είχε… κυριαρχήσει, με τους Μαυροκεφαλίδη και Γκουντάιτις να είναι οι μόνοι που βρήκαν ρυθμό και κρατούσαν επιθετικά τους συμπαίκτες τους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η δυσκολία του Ιωνικού να σκοράρει συνεχίστηκε, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που άρχισε να απελευθερώνεται βρίσκοντας αρκετούς πρωταγωνιστές. Έτσι οι Πράσινοι μπόρεσαν να ξεφύγουν γρήγορα στο σκορ με διψήφιες διαφορές και να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο +22 (26-48).

Στην τρίτη περίοδο ο Ιωνικός βελτιώθηκε επιθετικά καθώς ο Μαυροκεφαλίδης βρήκε στηρίγματα, όμως ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να είναι καλός στο μπροστά μέρος του παρκέ με κύριο εκφραστή τον Μποχωρίδη και στη συνέχεια τον Γκριγκόνις. Αποτέλεσμα αυτού να κρατά σχετικά άνετα μια καλή διαφορά και να μην απειλείται. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιωνικός έκανε την αντεπίθεσή του μειώνοντας στους 15 (70-65) όμως τα μακρινά σουτ των Μποχωρίδη και Γκριγκόνις καθάρισαν την παρτίδα για τους Πράσινους που εν τέλει έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 86-62.

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 26-48, 41-65, 62-86

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024