Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: Η δήλωση για τους γονείς του μετά τον χαμένο τελικό

Τσιτσιπάς: Η δήλωση για τους γονείς του μετά τον χαμένο τελικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στην ήττα του από τον Ρουν, ενώ στάθηκε και στην στήριξη που του έχει προσφέρει η οικογένειά του.

Ακόμα ένας χαμένος τελικός για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος μίλησε μετά την ήττα του από τον Ρουν, δίνοντας συγχαρητήρια στον αντίπαλό του για την εμφάνισή του.

Παράλληλα, ο Έλληνας τενίστας, αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, επισημαίνοντας πως αν δεν ήταν εκείνη να τον στηρίξει και να κάνει θυσίες δεν θα βρισκόταν εδώ που είναι σήμερα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Σας ευχαριστώ όλους. Η οργάνωση ήταν εκπληκτική. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, όσους με στήριξαν, μας κάνουν να νιώθουμε πως είμαστε σπίτι μας.

Θέλω να πω μπράβο Ρούν που μου… έκλεψες τη νίκη και το τρόπαιο, το άξιζες και σήμερα, παίζεις πολύ καλά να μείνεις ταπεινός θα κάνεις σπουδαία πράγματα.

Αν και το νιώθω σαν οικογενειακό τουρνουά, μοιάζει σε ένα τουρνουά ATP, ένα τουρνουά με πολύ ζεστούς ανθρώπους, θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και για μένα είναι το καλύτερο 250αρι της χρονιάς.

Δε μπορώ να ξεχάσω την οικογένειά μου, τους αγαπώ αν και κάποιες φορές έχουμε τις διαφορές μας και για αυτό βρίσκομαι εδώ, επειδή έχουν κάνει θυσίες για μένα, όχι πως είχαν επιλογή, ευχαριστώ πολύ.

Το είχα αλλιώς στο μυαλό μου, αλλά δε τα κατάφερα, ο ιδρυτής της Red Bull έφυγε και δε κατάφερα να το κερδίσω για αυτόν δυστυχώς αν και με στήριξε πάρα πολύ».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024