Το να σκαλίσουμε μια κολοκύθα εν όψει του Halloween, μπορεί να μοιάζει μια πολύ δύσκολη δουλειά. Όμως δεν είναι…
Ο πρωταθλητής του Halloween Wars, Τζέημς Χολ, ο οποίος έχει πλέον φτάσει στο σημείο να χαράζει μια κολοκύθα σε 13 διαφορετικά επίπεδα αυξανόμενης δυσκολίας, αποκαλύπτει μέσα από ένα βίντεο, τα «μυστικά».
Ο Χολ εξηγεί τα απαραίτητα εργαλεία, ποια σχέδια λειτουργούν, τα καλύτερα κοψίματα για το σχέδιο, πώς να δημιουργήσετε περίτεχνες λεπτομέρειες και πώς να προσθέσετε φώτα και κίνηση.
Ο Χολ δίνει οδηγίες για το σωστό σκάλισμα της κολοκύθας σε 13 τρομακτικά επίπεδα δυσκολίας.
Ο δύο φορές νικητής του «Halloween Wars» αναλύει διάφορες τεχνικές σκάλισμα κολοκύθας, από απλές έως απίστευτα περίπλοκες.
Δείτε μερικά από τα απίστευτα σχέδια κολοκύθας του Χολ
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας