Με σκορ 1-0 επικράτησε η Λίβερπουλ της Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ στο πλαίσιο της Premier League και πήρε ένα ακόμη τρίποντο μετά τη σπουδαία νίκη της επί της Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική.
Η νίκη ήρθε για τους Reds με υπογραφή Τσιμίκα, καθώς ο Greek Scouser «σέρβιρε» το γκολ στον Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Μετά την επικράτηση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, ο Τσιμίκας ανέβασε στο Instagram μια πανηγυρική ανάρτηση, όπου απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον Νούνιες, με τον τελευταίο να σχολιάζει κάτω από το ποστ του έλληνα αμυντικού «Πάμε για περισσότερα, αδελφέ», στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα για όσα θα ακολουθήσουν.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.