Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαν Ντάικ για αποχώρηση Μανέ:  «Είναι αστείο, εκείνος ήθελε να φύγει»

Φαν Ντάικ για αποχώρηση Μανέ: «Είναι αστείο, εκείνος ήθελε να φύγει»

Σε δηλώσεις του ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ εκτός από την άσχημη πορεία της Λίβερπουλ μίλησε και για την αποχώρηση του Σαντιό Μανέ.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε μετά τη νίκη της Λίβερπουλ με 1-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο χθεσινό ντέρμπι της Premier League.

Ο Ολλανδός αμυντικός μίλησε για την κακή εικόνα της ομάδας του ενώ σχολίασε την αποχώρηση του Σαντιό Μανέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι αστείο, προσωπικά δεν το πιστεύω. Εννοείται πως ο Σάντιο ήταν ένας πολύτιμος παίκτης για εμάς, αλλά εκείνος ήθελε να φύγει, δεν είναι ότι εμείς θέλαμε να τον αφήσουμε να αποχωρήσει».

«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα. Ο Λουίς Ντίας είναι απίστευτος. Ο Ντάργουιν αρχίζει να μαθαίνει τον τρόπο που θέλουμε να αμυνόμαστε και το πόσο σημαντική είναι για εμάς η κατοχή μπάλας. Χρειάζεται χρόνο, αλλά δεν νομίζω πως αυτός είναι ο λόγος που δεν τα πηγαίνουμε καλά».

«Είναι δύσκολη αρχή», τόνισε ο Φαν Ντάικ για την φετινή αγωνιστική κατάσταση της Λίβερπουλ. «Δεν μπορούμε να βρούμε τον ακριβή λόγο που συμβαίνει αυτό. Μπορεί να ευθύνονται διάφορα, αλλά δεν έχω ιδέα τι ακριβώς φταίει και νομίζω δεν θα βγει σε κάτι το να σκεφτόμαστε το τι πήγε λάθος στα παιχνίδια που δεν είχαμε την εμφάνιση που θα θέλαμε».

«Θέλουμε να βελτιωθούμε και προκειμένου να γίνει αυτό, πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση, να παλεύουμε σε κάθε αγώνα και να προσπαθούμε να νικήσουμε. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε ποιοτικούς παίκτες»

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024