Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ στον έβδομο όμιλο του BCL! Μετά την άνετη επικράτηση επί του Άρη στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος ήταν σαρωτικός κόντρα στη Σάσαρι την οποία διέλυσε με 88-68 κάνοντας σεφτέ στη διοργάνωση. Στο 1-1 πλέον το ρεκόρ των «ασπρόμαυρων».
Για τον ΠΑΟΚ, που είχε πολυφωνία στην επίθεση, κορυφαίος ήταν ο Τζέιλεν Ράιλι που τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους και 3/6 τρίποντα. Ο Χαντς είχε 17 πόντους, 13 ο Φράνκε και από 12 οι Πόλεϊ και Ρένφρο. Για τη Σάσαρι ο Ντιόπ είχε 15 πόντους και 13 ο Ονουάκου.
Μετά από ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα του Λυκογιάννη προηγήθηκε με 8-1 και 18-14, η Σάσαρι έφερε τα πάνω κάτω στο ματς και προηγήθηκε με +11 (30-41, 18′). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Ιταλούς στο +8 (35-43) και τον Δικέφαλο να μπαίνει μεταμορφωμένος στο τρίτο δεκάλεπτο.
Με ένα 14-0 ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 51-45 στα μέσα της περιόδου και δεν κοίταξε ξανά πίσω. Παίρνοντας ώθηση και από τον κόσμο του έφτασε στο 63-52 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και πήρε τελικά μία εντυπωσιακή νίκη με 88-68.
Σήμερα ήρθαν από την Ολλανδία νέα επιδαπέδια βραχιοφορα φωτιστικά σώματα LED για να φωτίζουν, με τον κατάλληλο τρόπο, τον χλοοτάπητα του φαληρικού γηπέδου.
Με γκολ του Ματσάν, ο Παναιτωλικός έφυγε με το διπλό από τις Σέρρες και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην 9η θέση – Τελευταίος και στο -3 από την 13η θέση ο Πανσερραϊκός.