Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόκριση για τον Ατρόμητο στην παράταση (1-3)

Πρόκριση για τον Ατρόμητο στην παράταση (1-3)

Με τρία γκολ στην παράταση (0-0 κ.α) ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη (1-3) και την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στους «16» του Κυπέλλου ο Ατρόμητος. Μετά από ένα 90λεπτο χωρίς γκολ στην Τρίπολη, οι Περιστεριώτες σκόραραν τρεις φορές στην παράταση και με το 3-1 επί του Αστέρα πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παρά το γεγονός πως δεν σημειώθηκε γκολ στην κανονική διάρκεια, το ματς είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Στην κορυφαία τους στιγμή στο πρώτο μέρος οι Αρκάδες είχαν δοκάρι σε σουτ του Μπαράλες στο 27′ ενώ ο Παπαδόπουλος κράτησε όρθια την ομάδα του στις ευκαιρίες του Ατρόμητου.

Δύο λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία ο Καρμόνα αστόχησε ολομόναχος σε κεφαλιά. Στα αξιοσημείωτα του πρώτου ημιχρόνου η αλλαγή του Ριέρα από τον Τιλίκα στο 37′, με τον Ισπανό να αποχωρεί έξαλλος με τον προπονητή του.

Ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν εκείνος που έχασε ξανά την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον «κεραυνό» του Κούεν στο 63′ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Μετά το 60′ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες έγιναν πλέον πολύ πιο προσεκτικές στον αγωνιστικό χώρο, με φυσιολογική εξέλιξη την… παράταση, απ’ την στιγμή που δεν μπόρεσαν να βρουν δίκτυα, απ’ τη μία ο Μπαράλες στην κεφαλιά που δοκίμασε στο 90′ κι απ’ την άλλη ο Έντερ με το πλασέ που επιχείρησε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Μουνίθ στο «ζυγισμένο» σουτ που έπιασε στο 90’+4′ κι έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Στην παράταση ο Ατρόμητος «χτύπησε» στο 94ο λεπτό μετά από συνεργασία των δύο «χρυσών» αλλαγών του Κρις Κόλμαν. Ο Μουνίθ έβγαλε μία υποδειγματική σέντρα από τα αριστερά κι ο Κλωναρίδης με τρομερό απευθείας σουτ από πολύ δύσκολη θέση έκανε το 1-0 για τους Περιστεριώτες.

Στο 96′ από σέντρα του Λέο Τιλίκα, ο Κρεσπί από το ύψος της μικρής περιοχής δεν βρήκε καλά την μπάλα η οποία έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας έφερε το ματς στα ίσα με την εξαιρετική κεφαλιά του Καστάνιο, έπειτα από τη σέντρα του Κρεσπί, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την αρκαδική ομάδα.

Ο Ατρόμητος όμως δεν είχε πει την τελευταία… λέξη του. Από νέα «φαρμακερή» αντεπίθεση και μπαλιά του Μουνίθ, ο Κιάρτανσον στο 112′ που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή, «χόρεψε» την άμυνα του Αστέρα και με ωραίο, χαμηλό πλασέ στη γωνία του Παπαδόπουλου έκανε το 2-1 για την περιστεριώτικη ομάδα.

Στο 119′ ο Κλωναρίδης έφυγε ξανά μόνος του σε τετ-α-τετ κι ανατράπηκε καθαρά από τον Παπαδόπουλο εντός της περιοχής. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μουνίθ δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, έκανε το 3-1 κι έστειλε και τυπικά και… πανηγυρικά τον Ατρόμητο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα (91’ Στάνκο), Άλβαρεζ (113’ Κωστέας), Ντομίνγκεθ (46’ λ.τρ. Προύντζος), Μουνάφο, Σίτο (65’ Μπαρτόλο), Ριέρα (37’ Λέο Τιλίκα), Μπενίτο (65’ Κρέσπι), Μπαράλες.

MUST READ
Βιασμός 12χρονης: «Εγώ είμαι ο «Μιχάλης» που ψάχνουν – Θέλουν να μου τα… φορτώσουν όλα»
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρες, Μαυρομάτης, Αθανασίου (84’ Ντε Μποκ), Έρλινγκμαρκ, Φρίντγιονσον (61’ λ.τρ. Έντερ Γκονζάλες), Κουέν (67’ Μουνίθ), Ροτάριου (67’ Κλωναρίδης), Τζαβίδας (101’ λ.τρ. Κιάρτανσον), Τζοβάρας (84’ Οικονομίδης).

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024