Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Το ζητούμενο κόντρα στην Άλμπα και ο Λέιμαν (pics,vids)

Παναθηναϊκός: Το ζητούμενο κόντρα στην Άλμπα και ο Λέιμαν (pics,vids)

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Άλμπα με το μυαλό όμως και στις μεταγραφές αφού πολύ κοντά στους Πράσινους βρίσκεται και ο Τζέικ Λέιμαν

O Παναθηναϊκός δίνει απόψε ένα πολύ σημαντικό ματς για την Euroleague στο Βερολίνο απέναντι στην αήττητη Άλμπα. Ταυτόχρονα όμως συνεχίζει και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Εκλεκτός του Ράντονιτς στην θέση «4» φαίνεται πως είναι ο Τζέικ Λέιμαν που πριν λίγες μέρες κόπηκε από το ρόστερ των Μπόστον Σέλτικς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ από νωρίς έδειξε τι πάστα παίκτη είναι. Στα 18 του είχε χαρακτηριστεί από το ESPN στο top20 νεαρών παικτών στη θέση «4» δείγμα ότι είχε λαμπρό μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελική παρέμβαση για τα εμετικά συνθήματα στην Πυλαία

Αυτός ήταν ο λόγος που επιλέχθηκε από το Κολλέγιο του Μέριλαντ που βρισκόταν ένας από τους καλύτερους σκάουτερς και βοηθούς προπονητή στην ιστορία του NCAA. O Σκοτ Σπινέλλι.

Στα τέσσερα χρόνια που έπαιξε στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα οι αρετές του ήταν δύο, οι οποίες παραμένουν μέχρι σήμερα. Το δολοφονικό του σουτ και η θέλησή του να κυνηγήσει κάθε ριμπάουντ.

Αυτό όμως στο ΝΒΑ υπάρχει σε πληθώρα παικτών. Βέβαια επιλέχθηκε στο Draft του 2016 από τους Μάτζικ στην θέση Νο.47. Οι Μάγοι δεν τον πίστεψαν και με ανταλλαγή τον έστειλαν στο Πόρτλαντ που έφτιαχνε μια νέα ομάδα. Εκεί σημείωσε ένα ρέκορ αφού είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που στο ντεμπούτο του σημειώνει 5 τρίποντα.

Στους Μπλέιζερς ήταν κυρίως παίκτης ομάδας. Η δουλειά του ήταν να έρχεται από τον πάγκο και να σκοράρει πόντους που θα ξεκολλούσαν την ομάδα του στην επίθεση.

Αυτό άρεσε στους Μινεσότα που μέσω ανταλλαγής το 2019 τον απέκτησαν. Η παρουσία του αυτά τα 3 χρόνια ήταν κυρίως ενός παίκτη που έψαχνε να βρεi ρόλο σε μια ομάδα που είχε πολλούς παίκτες στη θέση του.

Έτσι οι Λύκοι τον αποδέσμευσαν και οι Σέλτικς ήθελαν να τον δοκιμάσουν. Όμως πριν λίγες μέρες κόπηκε και πλέον φαίνεται πως η λύση του Παναθηναϊκού μοιάζει μονόδρομος για τον ίδιο.

Ο Παναθηναϊκός όμως αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να έχει το μυαλό του στις μεταγραφές. Σήμερα στο Βερολίνο ψάχνει το δεύτερο συνεχόμενο διπλό στη Euroleague. Με νίκη ξεκινάει με φουλ ψυχολογία τη «διαβολοβδομάδα». Ταυτόχρονα σπάει το αήττητο σερί της Άλμπα και αποδεικνύει στον κόσμο του ότι φέτος θα είναι στη διεκδίκηση των playoffs.

Επιπλέον σήμερα με τον Νέιτ Γουόλτερς στην αποστολή θα παρουσιαστεί το πλάνο του Ράντονιτς. Συνεπώς οι φίλοι του Τριφυλλιού θα έχουν για πρώτη φορά μια εικόνα για το μέλλον της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Σε περίπτωση νίκης λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει και χρόνο και θα ανέβει στην υπόληψη των φιλάθλων του ότι κάτι σωστό φτιάχνεται και απλά ο Λέιμαν θα είναι ο παίκτης θα τελειοποιήσει το πλάνο του Μαυροβούνιου τεχνικού.

Σε αντίθετη περίπτωση οι Πράσινοι θα κάνουν ένα μεγάλο πισωγύρισμα. Αυτό διότι αν δεν μπορείς να νικήσεις τους Γερμανούς που απλά θα έχουν ρόλο κομπάρσου στη Euroleague, τότε πολύ νωρίς μια χρονιά μπορεί να πεταχτεί στα σκουπίδια.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024