Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Με επισκέφθηκε για δεύτερη φορά ο κορονοϊός» (pic)

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Με επισκέφθηκε για δεύτερη φορά ο κορονοϊός» (pic)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά – Τι αναφέρει στη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών.

Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με δήλωσή του γνωστοποίησε ότι μετά από διαγνωστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, ενημερώθηκε ότι ο κορονοϊός τον επισκέφθηκε για δεύτερη φορά.

Ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου στη δήλωσή του τονίζει ότι έχει ήπια συμπτώματα και ακολουθεί πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών, εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την εμπιστοσύνη του στους θεράποντες ιατρούς.

Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο μήνυμά του, «χρειάζεται εγρήγορση και υπευθυνότητα για να προστατέψουμε τους εαυτούς και τους συνανθρώπους μας».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε διαγνωστεί με κορονοϊό για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2020. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που μίλησε ανοιχτά για τον κορονοϊό και με την υπεύθυνη στάση του βοήθησε πάρα πολύ και να κατανοήσει συνολικά η κοινωνία τι ακριβώς συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ιό, πώς να τον αντιμετωπίζει, αλλά και ότι δεν πρέπει να τον φοβάται.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κρατώντας για μια ακόμα φορά υπεύθυνη στάση, σήμερα ανακοίνωσε ότι βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό, ζητώντας από όλους εγρήγορση και υπευθυνότητα.

«Μετά από διαγνωστικό έλεγχο ενημερώθηκα πως ο κορονοϊός με επισκέφθηκε για δεύτερη φορά. Εχοντας ήπια συμπτώματα, τηρώ πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών έχοντας τεράστια εμπιστοσύνη στους θεράποντες ιατρούς.

Χρειάζεται εγρήγορση και υπευθυνότητα για να προστατέψουμε τους εαυτούς και τους συνανθρώπους μας. Καλή δύναμη σε όλους και προσοχή», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δήλωση του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη / Statement of Olympiacos FC President, Mr. Evangelos Marinakis#Marinakis #HealthStatement #Message pic.twitter.com/W2h418ahcf

— Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc) October 19, 2022

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024