Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά – Τι αναφέρει στη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών.

Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με δήλωσή του γνωστοποίησε ότι μετά από διαγνωστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, ενημερώθηκε ότι ο κορονοϊός τον επισκέφθηκε για δεύτερη φορά.

Ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου στη δήλωσή του τονίζει ότι έχει ήπια συμπτώματα και ακολουθεί πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών, εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την εμπιστοσύνη του στους θεράποντες ιατρούς.

Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο μήνυμά του, «χρειάζεται εγρήγορση και υπευθυνότητα για να προστατέψουμε τους εαυτούς και τους συνανθρώπους μας».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε διαγνωστεί με κορονοϊό για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2020. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που μίλησε ανοιχτά για τον κορονοϊό και με την υπεύθυνη στάση του βοήθησε πάρα πολύ και να κατανοήσει συνολικά η κοινωνία τι ακριβώς συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ιό, πώς να τον αντιμετωπίζει, αλλά και ότι δεν πρέπει να τον φοβάται.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κρατώντας για μια ακόμα φορά υπεύθυνη στάση, σήμερα ανακοίνωσε ότι βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό, ζητώντας από όλους εγρήγορση και υπευθυνότητα.

«Μετά από διαγνωστικό έλεγχο ενημερώθηκα πως ο κορονοϊός με επισκέφθηκε για δεύτερη φορά. Εχοντας ήπια συμπτώματα, τηρώ πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών έχοντας τεράστια εμπιστοσύνη στους θεράποντες ιατρούς.

Χρειάζεται εγρήγορση και υπευθυνότητα για να προστατέψουμε τους εαυτούς και τους συνανθρώπους μας. Καλή δύναμη σε όλους και προσοχή», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δήλωση του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη / Statement of Olympiacos FC President, Mr. Evangelos Marinakis#Marinakis #HealthStatement #Message pic.twitter.com/W2h418ahcf

— Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc) October 19, 2022

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr