Άρης: Επιστρέφει ο Ντουκουρέ, τι ισχύει με Μαντσίνι και Μπράμπετς ενόψει Παναθηναϊκού
Το Σάββατο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Σέικ Ντουκουρέ. Ποια τα δεδομένα για Μαντσίνι και Μπράμπετς…
Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (23/10, 19:30), με τα προβλήματα να μην λείπουν για τον Άλαν Πάρντιου.
Ο Σεϊκ Ντουκουρέ αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη όπου και θα συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπεία του. Θυμίζουμε πως ο Ιβοριανός μέσος είχε υποβληθεί σε εξετάσεις από τον προσωπικό του γιατρό, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο.
Από εκεί και πέρα, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σε φουλ ρυθμούς και ο Πάρντιου θα κρίνει αν θα τον χρησιμοποιήσει. Όσο για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο Αργεντίνος έκανε και σήμερα θεραπεία και γυμναστήριο και είναι εκτός από το ματς με τους «πράσινους».
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442