Μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για την 7η αγωνιστική της La Liga έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν και οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ασία. Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στις 5:15 (ώρα Ελλάδας) το σφύριγμα της έναρξης.
Θεσμός πλέον αποτελεί το μεσημεριανό Clasico, ο οποίος ξεκίνησε από την σεζόν 2013-2014 και εκ τότε καθιερώθηκε.
Μ’αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ασίας να παρακολουθήσει το κορυφαίο ντέρμπι νωρίς το βράδυ και όχι ξημερώματα όπως και θα συνέβαινε αν ο αγώνας γινόταν νύχτα.
Να σημειωθεί δε πως πρόκειται για αγώνα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας καθώς όποια ομάδα επικρατήσει θα βρεθεί στην κορυφή της La Liga.
Οι Μαδριλένοι με νίκη φτάνουν στους 23 και μεγαλώνουν την διαφορά στους 5 από τους Καταλανούς ενώ οι τελευταίοι αν φύγουν με το τρίποντο από την Μαδρίτη προσπερνάνε τους περσινούς κάτοχους του τίτλου για 1 βαθμό και σκαρφαλώνουν στο υψηλότερο σκαλί.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με την Τσέλιε και τόνισε πως είναι καλή ευκαιρία για ρεβάνς για την ήττα στη League Phase από τους Σλοβένους.