Η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας έχει μπει στην τελική της ευθεία.
Την Παρασκευή (30/9) η Ένωση θα πραγματοποιήσει την επιστροφή της στο «σπίτι» της έπειτα από 19 χρόνια, αφού θα ανοίξουν οι πύλες του γηπέδου «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για τα εγκαίνια, ενώ τη Δευτέρα (3/10) η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα υποδεχτεί τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Στα εγκαίνια θα δώσουν το «παρών» όλοι οι εν ζωή σπουδαίοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ θα υπάρχουν και αναφορές στις ένδοξες μορφές του παρελθόντος, που δεν πρόλαβαν να δουν τον Δικέφαλο να επιστρέφει στο «σπίτι» του.
Συγκεκριμένα, έχουν προσκληθεί οι Νεστορίδης, Μαύρος, Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς, Νικολαΐδης, Ατματσίδης, Δημητριάδης, Μανωλάς, Λάκης Νικολάου και Γιώργος Σαββίδης, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον αείμνηστο Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος έχει ξεχωριστή θέση στην «OPAP Arena», σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες της.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»