Ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει το ταβάνι της ομάδας είναι σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού Ντέγιαν Ράντονιτς το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 23-24 του μηνός και ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα πει περισσότερα στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για εμάς, διότι από τη μία μας δίνεται η ευκαιρία να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και της οικογένειάς του για όλα όσα προσέφεραν στον Παναθηναϊκό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Από την άλλη θα έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, να δούμε πού βρισκόμαστε και να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.