Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων που δίνει θα αναχωρήσει αύριο Πέμπτη (22/9) για την Κύπρο καθώς θα λάβει μέρος στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο αριστερό του γόνατο, έναν τραυματισμό που «κουβαλά» από τη συμμετοχή του στο Eurobasket 2022 με την Εθνική ομάδα.
Το τουρνουά αναμένεται να διεξαχθεί το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου, με τις ομάδες που το συμπληρώνουν να είναι το Περιστέρι, ο Ερυθρός Αστέρας και η Χάποελ Χολόν.
Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (23/9) στις 20:30 την Χάποελ Χολόν και το Σάββατο (24/9) θα αναμετρηθούν στις 18:00 με τον Ερυθρό Αστέρα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με τον Βεζένκοφ να έχει 23 πόντους, από 15 ο Τζόουνς και ο Πίτερς και 13 ο Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Μαρούσι (Περάντες 16π) με 104-89. Πλέον εστιάζει στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.