Μεσημεριανός περίπατος εκτυλίχθηκε το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς αφού οι «Πολίτες» πέρασαν άνετα από το «Μολινό» με 3-0.
Το πάρτι ξεκίνησε από τα 56″ όταν η Σίτι πίεσε τους αμυντικούς των «Λύκων» ο Ντε Μπρόινε έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γκρίλις με προβολή εξ επαφής άνοιξε το σκορ για τη Σίτι.
Η Σίτι διπλασίασε τα τέρματά της στο 16″ όταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με συρτό σουτ έκανε το 0-2 γράφοντας ιστορία αφού είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της Premier League που έχει σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια.
Η Γουλβς στο 33′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απ’ ευθείας αποβολής του Κόλινς για δολοφονική καρατιά στον Γκρίλις.
Η επανάληψη ξεκίνησε με τη Γουλβς να μπαίνει δυνατά και να έχει την κατοχή όμως δεν μπορούσε να το αξιοποιήσει και ο Φόντεν στο 69′ με πολύ όμορφο πλασέ υπέγραψε τον περίπατο κάνοντας το 3-0.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.