Ο γύρος των «16» ολοκληρώθηκε και πλέον οκτώ ομάδες συνεχίζουν την πορεία τους προς το μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου του Eurobasket 2022, μεταξύ αυτών φυσικά και η εθνική μας ομάδα.
Η δεύτερη ημέρα των νοκ-άουτ αγώνων του τουρνουά περιελάμβανε αγώνες με πολύ ενδιαφέρον φινάλε, στους οποίους έγιναν και ορισμένες πολύ εντυπωσιακές φάσεις.
Δείτε το Top 10 της χθεσινής ημέρας, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κερδίζει την είσοδό του σε αυτό χάρη στο φοβερό κόψιμο που έκανε στον αγώνα με την Τσεχία, πάνω στον Βόιτεχ Χρούμπαν:
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.