Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βέσελι: Έδειξε την ποιότητά του ο Γιάννης - Έχει περισσότερη πείρα η Ελλάδα

Βέσελι: Έδειξε την ποιότητά του ο Γιάννης – Έχει περισσότερη πείρα η Ελλάδα

Ο Γιάν Βέσελι υποκλίθηκε στην εθνική μας ομάδα και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό της Τσεχίας από τη συνέχεια του EuroBasket

Ο Γιαν Βέσελι εμφανίστηκε περήφανος για την εμφάνιση της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, παρά την ήττα από την Ελλάδα, και σε δηλώσεις που έκανε μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τη «γαλανόλευκη» όσο και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι αδύνατο να σταματήσεις τελείως τον Γιάννη, παρότι κάναμε καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Όμως, στο τέλος βρήκε τον τρόπο. Δεν είναι πλέον… παιδάκι, αλλά ένας έμπειρος παίκτης, δύο φορές MVP στο ΝΒΑ, και έδειξε την ποιότητά του. Βρήκε τρόπο να αντιμετωπίσει την τακτική μας. Προσπαθήσαμε να τον αναγκάσουμε να πάρει δύσκολα σουτ, με τα οποία δε νιώθει άνετα. Όμως, στο δεύτερο μέρος πήγε πιο χαμηλά στο καλάθι και πάσαρε περισσότερο. Ένιωσε άνετα και πήρε μπρος»

Για το αν έχει παράπονα από τη διαιτησία και το αν θεωρεί πως οι διαιτητές προστάτευσαν τον Γιάννη: «Είναι στο όριο. Θα μπορούσαν ίσως να του δώσουν ένα επιθετικό φάουλ, σε μια άλλη περίπτωση στήθηκα αργά μπροστά του. Δυστυχώς όμως έδειξε την κλάση του και δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία».

Για το τι έφταιξε για την κατάρρευση της ομάδας του στο φινάλε: «Στις αρχές της τέταρτης περιόδου κάναμε κάποια λάθη. Η Ελλάδα έχει μεγαλύτερο βάθος, περισσότερη πείρα από μας. Όμως, τους οδηγήσαμε στα όριά τους και δείξαμε στις άλλες ομάδες πώς να τους αντιμετωπίσουν. Πιστεύω πως δε θα έχουν εύκολο δρόμο πλέον. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Δυστυχώς μας επηρέασαν οι ήττες που κάναμε στην πρώτη φάση και βρήκαμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο στα νοκ άουτ. Όμως, αποδείξαμε πως δεν πήγαμε για τουρισμό στο Βερολίνο. Αν ήμασταν όλοι υγιείς από την αρχή και δεν είχαμε τον τραυματισμό του Σατοράνσκι, θα ήταν τελείως διαφορετικά στην πρώτη φάση. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις».

Για το αν θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο: «Δεν ξέρω. Το επόμενο Ευρωμπάσκετ αργεί. Δε θα ήθελα να απαντήσω. Θα δοκιμάσω και θα δούμε».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024