Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαπέτρου: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα χαστούκι, μας ξύπνησε»

Παπαπέτρου: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα χαστούκι, μας ξύπνησε»

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε ότι το πρώτο ημίχρονο λειτούργησε σαν… χαστούκι για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι μπήκαν στο δεύτερο αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη.

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε η Εθνική ομάδα στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά τη νίκη επί της Τσεχίας με 94-88 και την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket 2022.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε ότι το πρώτο ημίχρονο λειτούργησε σαν… χαστούκι για τον ίδιο, αλλά και τους συμπαίκτες του, που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και τελικά τα κατάφεραν, επικρατώντας της παρέας του Τόμας Σατοράνσκι.

Διαβάστε επίσης: Πότε παίζει η Ελλάδα με τη Γερμανία

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαπέτρου:

«Ήταν μια νίκη που παλέψαμε πολύ. Η εμπειρία μας και το τουρνουά έχει αποδείξει πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να φτύσουμε αίμα και το αναγνωρίζουμε. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και είμαστε χαρούμενοι που πάμε στους 8.

Η Τσεχία είναι πολύ καλή ομάδα έπαιξε ελεύθερα. Εμείς ήμασταν κάπως σφιγμένοι δεν γυρίσαμε καλά τη μπάλα. Είχαμε μια προσέγγιση πιο αγχωμένη. Στο ημίχρονο καταλάβαμε πως έπρεπε να παίξουμε πιο σκληρά να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλο και το κάναμε.

Πήραμε το αποτέλεσμα και αυτό είναι που μετράει. Πρέπει να καταλαβαίνει ο κόσμος πως σε μα σειρά αγώνων είναι το πιο δύσκολο όταν καταλαβαίνεις ότι αν χάσεις είσαι εκτός. Τα παραδείγματα είναι συνέχεια στο Ευρωμπάσκετ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι συνέχεια.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάπως σαν χαστούκι, μας ξύπνησε. Εκτιμάμε τον κόσμο που ταξίδεψε και δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Νιώθουμε μια πίεση και ένα βάρος. Θέλαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, βελτιώσαμε την εικόνα μας και το πιο σημαντικό είναι να παίρνεις νίκες.

Ήταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι που πήραμε τη νίκη. Υπάρχουν μαθήματα στη νίκη και στην ήττα. Πρέπει να πάρουμε τα μαθήματα και να τα χρησιμοποιήσουμε».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024