Ευχάριστα νέα στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί δήλωσαν στο ρόστερ τους στη La Liga τον Ζιλ Κουντέ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Athletic», οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να δηλώσουν τον Γάλλο αμυντικό, που ήταν ο τελευταίος που αποκτήθηκε και έτσι ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Τσάβι, μαζί με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στη Βαγιαδολίδ, την Κυριακή.
Για να έχει αίσιο τέλος η ιστορία του Κουντέ πάντως, σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποχώρηση του Ουμτιτί για τη Λέτσε, καθώς και οι μειώσεις που έχουν δεχθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές στις απολαβές τους.
Θυμίζουμε πως οι Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Κρίστενσεν και Κεσί έχουν ήδη πραγματοποιήσει εμφανίσεις με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.
«Βρέξει-χιονίσει» οι διαιτητές της Super League ορίζονται σερί και μπορείτε να δείτε πόσο αμείβονται ανάλογα με τον ρόλο (διαιτητής, 4ος, VAR , ή AVAR) που επιλέγονται
Η ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοβ στο Indian Wells θα ρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά τουλάχιστον στο Νο.50, ενώ πολύ είναι πιθανό να πέσει ακόμα περισσότερο.
Οι δημοτικές επιτροπές ενέκριναν το σχέδιο σκοπιμότητας – Το έργο για το νέο γήπεδο της Ρόμα προχωρά προς την τελική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!