Ευχάριστα νέα στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί δήλωσαν στο ρόστερ τους στη La Liga τον Ζιλ Κουντέ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Athletic», οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να δηλώσουν τον Γάλλο αμυντικό, που ήταν ο τελευταίος που αποκτήθηκε και έτσι ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Τσάβι, μαζί με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στη Βαγιαδολίδ, την Κυριακή.
Για να έχει αίσιο τέλος η ιστορία του Κουντέ πάντως, σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποχώρηση του Ουμτιτί για τη Λέτσε, καθώς και οι μειώσεις που έχουν δεχθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές στις απολαβές τους.
Θυμίζουμε πως οι Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Κρίστενσεν και Κεσί έχουν ήδη πραγματοποιήσει εμφανίσεις με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.