Εμινέ Ερντογάν: Μαζεύει ντομάτες στα χωράφια με τις αγρότισσες (δείτε βίντεο)
Στα χωράφια... κατέβηκε η Εμινέ, σύζυγος του προέδρου της Τουρκίας, για να ενισχύσει το «φιλολαϊκό» προφίλ του Ερντογάν, σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους για τον τουρκικό λαό και ενόψει της πολυαναμενόμενης κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.
Διανύουμε την εποχή της ντομάτας και η Εμινέ Ερντογάν, σύζυγος του προέδρου της Τουρκίας, κατέβηκε στα χωράφια για να μαζέψει ντομάτες και να τις κάνει πολτό για τον χειμώνα.
«Μαζεύει ντομάτες με αγρότισσες»
Η συγκομιδή έγινε στο Αγιάς της Αγκυρας, περιοχή διάσημη για την ποιότητα της ντομάτας που παράγει.
Στις φωτογραφίες της προεδρίας, πάντως, δεν φαίνεται το πανάκριβο ρολόι αξίας 30.000 ευρώ στο χέρι της Εμινέ (φωτογραφία, κάτω) που είχε ξεσηκώσει σάλο όταν αποκαλύφθηκε στην Τουρκία ούτε η πανάκριβη τσάντα των 50.000 δολαρίων που επίσης είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.
Tayyip yazar da Emine hanım yazmaz mı..! Fotoğraflarla bezenmiş “Afrika’ya seyahatlerim” kitabı piyasada… Chopard Happy Diamonds kol saati Afrika’nın yoksulluğu ile uyum halinde… Kol saati çakma değilse fiyatı 30.000 Euro’dan başlıyor… pic.twitter.com/zChw5ItL8z
Οι ντομάτες βέβαια αποτελούν το λαϊκό σκηνικό για τη σκηνοθεσία της κρατικής προπαγάνδας καθώς τη στιγμή που ο τουρκικός λαός πλήττεται οικονομικά, με πολλά νοικοκυριά να ζουν στα όρια της εξαθλίωσης, ο τούρκος πρόεδρος και η γυναίκα του δεν διστάζουν να προκαλούν με τα ακριβά τους γούστα, στις δημόσιες εμφανίσεις τους.
Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που το προεδρικό ζεύγος Ερντογάν έχει βρεθεί στο στόχαστρο για τις πανάκριβες επιλογές του, σε ό,τι αφορά προσωπικά αντικείμενα, τα οποία δεν διστάζει να επιδεικνύει δημοσίως, τη στιγμή που όλος ο πλανήτης γνωρίζει την δεινή οικονομική κατάσταση της πλειοψηφίας των τούρκων πολιτών.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.