Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ενώ περνά με τον δικό της τρόπο και κάποια μηνύματα.
Τις προηγούμενες ώρες έκανε ακόμα μία «περίεργη» ανάρτηση.
Πόσταρε κάποιες φωτογραφίες της και στη λεζάντα έγραψε: «Η ευτυχία είναι στιγμές. Κάποιες φορές τις απαθανατίζεις και χαμογελάς κάθε φορά που τις βλέπεις. Οι στιγμές γίνονται αναμνήσεις. Μάζεψε όσες πιο πολλές μπορείς και κέντησε τον καμβά σου. Θα έρθουν «χειμώνες» δύσκολοι που θα τις αναπολείς».
Χθες προχώρησε σε ακόμα μία αινιγματική ανάρτηση. Σε αυτή, έκανε τον δικό της απολογισμό ενώ μιλούσε και για κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.
«Αυτό το καλοκαίρι κυλάει και όσο κυλάει ξε-καθαρίζουν πολλά. Τι θέλω, τι δε θέλω, τι κρατάω, τι αφήνω, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις απαλλαγείς από «βάρη». Κυρίως συναισθηματικά. Τα «οικογενειακά» ας αυξάνουν», έγραψε χαρακτηριστικά.