Ιωάννα Μαλέσκου: Φωτογραφίζεται με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κλέβουν την παράσταση
Πιο σέξι από ποτέ η παρουσιάστρια
Ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι περνά η Ιωάννα Μαλέσκου. Μετά από μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.
Η ίδια, όπως έχει γίνει γνωστό έχει αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ αλλά δεν έχει ανακοινώσει σε ποιο κανάλι θα τη βλέπουμε από τον Σεπτέμβρη.
Μέχρι στιγμής βέβαια απολαμβάνει τις ηλιόλουστες ημέρες και τις βουτιές στη θάλασσα, την οποία και λατρεύει.
- Διαβάστε επίσης: Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε – Σπάνια εμφάνιση της Μαλέσκου με τον σύντροφό της
Παράλληλα, όντας ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες της στο Instagram και να ανεβάζει κι άλλο τη θερμοκρασία στα ύψη.
Αυτή τη φορά, μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο, που φόρα το μαγιό της και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.
Το καλογυμνασμένο κορμί της και οι κοιλιακοί «φέτες» που έχει «κόβουν» την ανάσα.
Η Ιωάννα Μαλέσκου εξάλλου είναι γνωστό ότι λατρεύει τη γυμναστική και προσέχει τη διατροφή της.
Όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο «Hello», έχει φροντίσει να διαμορφώσει στο σπίτι της δωμάτιο γυμναστικής με βαράκια, ελλειπτικό μηχάνημα και λάστιχα. Μαγειρεύει όσο πιο υγιεινά μπορεί και, κυρίως, επιλέγω πηγές πλούσιες σε πρωτεΐνη για να δίνει στον οργανισμό της καθημερινά την ενέργεια που χρειάζεται.
Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Θυμηθείτε και άλλες σέξι στιγμές της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)
![Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bison22-315x220.jpg)



























![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442