Ξεκίνημα με το δεξί έκανε στην φετινή La Liga η Ρεάλ Σοσιεδάδ αφού επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Κάντιθ με σκόρερ τον Ιάπωνα Τακεφούσα Κούμπο.
Η Κάντιθ μπήκε καλύτερα στο ματς αφού είχε κάποιες μικροευκαιρίες που δεν αξιοποίησε όπως αυτή του Αρσαμέντια στο 17′ που είδε το σουτ που επιχείρησε να περνάει λίγο άουτ.
Η Σοσιεδάδ χτύπησε όμως στο 24′ αφού με πάσα διαβήτη του Μικέλ Μερίνο, ο Τακεφούσα Κούμπο βγήκε τετ α τετ αφού ξέφυγε από τους αντίπαλους αμυντικούς και άνοιξε το σκορ για τους Βάσκους.
Ο Μικέλ Μερίνο ήταν ο πρωταγωνιστής και στο 62′ αφού το σουτ του πέρασε δίπλα από την εστία της Κάντιθ. Η μόνη απειλή της Κάντιθ ήρθε στο 88′ με σουτ του Αλέχο που πέρασε εκτός εστίας.
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2, Λουτσέσκου και Γιακουμάκης στάθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας και τόνισαν ότι δικέφαλος αγωνίστηκε για αυτούς.
Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2 και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρόμα με 1-1, η Ελλάδα παραμένει στην 11η θέση της βαθμολογίας της UEFA.