Σκόπελος: 35χρονος απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα της «σπάσει στο κεφάλι»
Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε χθες ένα 35χρονος από τη Σκόπελο, ο οποίος καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρώην συντρόφου του και μητέρας των δίδυμων παιδιών του. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, εφέσιμη και με τριετή αναστολή.
Η γυναίκα κατέθεσε ότι την 1η Αυγούστου, ενώ εκείνη περπατούσε στην παραλία της Σκοπέλου εμφανίστηκε ο 35χρονος και της είπε «θα έρθω και θα σου σπάσω το σπίτι και το κεφάλι». Ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι της μίλησε απότομα, όμως αρνήθηκε ότι την απείλησε πως θα της κάνει κακό.
- Διαβάστε επίσης: «Μην τον πιστεύετε, θα το ξανακάνει, θα με σκοτώσει» – Συγκλονίζει η 26χρονη που απειλήθηκε με κατσαβίδι από τον σύντροφό της
Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο
Σύμφωνα με το gegonota.news, ο ίδιος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως η πρώην σύντροφός του δεν επιτρέπει να βλέπει συχνά τα παιδιά, τα οποία είναι 7 ετών και μάλιστα το ένα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας εκ γενετής. Σημειώνεται πως το ζευγάρι, το οποίο απέκτησε τα παιδιά εκτός γάμου, έχει χωρίσει εδώ και 5 χρόνια.
Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τις 3 τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την μητέρα των παιδιών του αλλά εκείνη τον είχε μπλοκάρει. «Θύμωσα. Οργίστηκα και την έβρισα. Δεν την απείλησα όμως», ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.
Τόσο ο Εισαγγελέας όσο οι υπόλοιποι δικαστές συμβούλευσαν το πρώην ζευγάρι να προσπαθήσουν μέσω ποινικής διαμεσολάβησης, να λύσουν τις διαφορές τους και να καταλήξουν σε μια συμφωνία για τις ημέρες που ο 35χρονος θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του. Ωστόσο, η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή. Μετά την καταδίκη του για ενδοοικογενειακή απειλή ο 35χρονος άσκησε έφεση επί της ποινής.
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)



















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442