Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που απείλησε με κατσαβίδι την σύντροφό του - Μέχρι και ο συνήγορός του ζήτησε όρους

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που απείλησε με κατσαβίδι την σύντροφό του – Μέχρι και ο συνήγορός του ζήτησε όρους

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, γεγονός που τρομοκράτησε την 26χρονη, αφού το δικαστήριο απέρριψε πρόταση του συνηγόρου του κατηγορούμενου για περιοριστικά μέτρα

Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος που κατηγορείται πως προσπάθησε να σκοτώσει την 26χρονη σύντροφό του με ένα κατσαβίδι, μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού της στον Βόλο, καθώς του επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ποινή ενός χρόνου και 2 μηνών φυλάκιση με τριετή αναστολή και εφέσιμη.

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, γεγονός που τρομοκράτησε την 26χρονη, αφού το δικαστήριο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν έκανε δεκτή την πρόταση του συνηγόρου του κατηγορούμενου για περιοριστικά μέτρα προκειμένου να μην πλησιάσει στην κοινή στέγη.

Διαβάστε επίσης: Στη φυλακή ο 20χρονος για τη δολοφονία της Νικολέτας – «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός»

Πρωτοφανές ο δικηγόρος του δράστη ζήτησε μέτρα

Πρόκειται για πρωτοφανές αίτημα να ζητάει ο δικηγόρος του δράστη περιοριστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει την 26χρονη.

Εξηγώντας του λόγους για τους οποίους προέβη στην κίνηση αυτή ο συνήγορος του 36χρονου, Γιώργος Βελισιώτης, εξηγεί στο newsit.gr: «Μια ποινή δέκα μηνών, με αναστολή τριετή, ούτε που αγγίζει τον δράστη, γι’ αυτό και ζήτησα από το δικαστήριο να επιβληθούν στον πελάτη μου περιοριστικά μέτρα, για να μην πλησιάσει το σπίτι. Θεωρώ ότι αυτό είναι πιο πρόσφορο. Θα πρέπει κάποια στιγμή, μετά από τόσα θύματα που έχουμε, να προστατεύονται.»

«Οι δικηγόροι, όμως, προτείνουν και οι δικαστές παίρνουν την απόφαση. Αυτό που ζήτησα από τον πελάτη μου μετά την απόφαση, ήταν να φύγει και να μην ξαναπλησιάσει το σπίτι, γιατί δεν θέλω να τον υπερασπιστώ ως υπεύθυνο μεγαλύτερων ποινικών συμβάντων αύριο μεθαύριο, για βαρύτερο τραυματισμό ή ακόμα και για ανθρωποκτονία», σημειώνει ο κ. Βελισιώτης.

Σε κλάματα ξέσπασε το θύμα

Η 26χρονη μετά το πέρας της δίκης και ακούγοντας την απόφαση της έδρας ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά, φωνάζοντας «ποιος θα με προστατεύσει εμένα τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;».

Την επόμενη φορά θα… με δολοφονήσει

Μάλιστα η 26χρονη Κ.Π δέχθηκε να μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας χαρακτηριστικά στο δημοσιογράφο ότι «την επόμενη φορά θα κάνει θέμα την δολοφονία της», εκφράζοντας με τα συνταρακτικά αυτά λόγια την πικρία της για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 36χρονος και επίσης τον έκδηλο φόβο για τη δική της σωματική ακεραιότητα, αλλά και του 5χρονου παιδιού τους, που το τελευταίο χρονικό διάστημα ζει υπό το καθεστώς συχνών καβγάδων και εντάσεων.

Sports in

Η άνοδος του Ολυμπιακού στο Νο 47 της UEFA και τι θα γίνει αν σηκώσει την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Ολυμπιακός είναι δύο ματς μακριά από το όνειρο και μαζί του έχει λόγο να ονειρεύεται ολόκληρη η Ελλάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024